El CPNL obre a Reus un nou període d’inscripció per estudiar català

13 febrer 2012 9:00to18 febrer 2012 0:00

El dia 16 de febrer s’iniciarà la matriculació per al nou alumnat dels cursos de llengua catalana organitzats pel Centre de Normalització Lingüística, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) corresponents al segon quadrimestre del període 2011-2012 a Reus.

Els dies 13 i 14 de febrer, es dedicaran a les persones que han de cursar el nivell inicial o bàsic 1; els dies 15 i 17 de febrer, s’administraran les proves de col·locació per saber quin és el nivell a què pot accedir cadascú, i els dies 16 i 20 de febrer es faran la resta d’inscripcions. L’antic alumnat pot inscriure-s’hi els dies 8 i 9 de febrer.

El CNL ofereix a la capital del Baix Camp unes 900 places, distribuïdes en 36 cursos, per a aquelles persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells Bàsic i Elemental) i per a aquelles que ja el parlen però volen aprendre a escriure’l adequadament (nivells Intermedi (B) , de Suficiència (C) i superior (D). En la majoria de casos es fan classes dos dies a la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous) i cada sessió dura 1 h 45 minuts o bé 2 h.

L’horari d’inscripció és de 9 a 14h i de 17 a 19.30 h a la seu del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, situada al carrer de l’Àliga de Reus,1 (Mas Vilanova).

Les places són limitades i els cursos començaran l’última setmana de febrer o la primera de març.

La informació sobre nivells, horaris i preus es pot consultar a www.cpnl.cat/reus o a la cartellera del CNL. També es pot ampliar al tel. 977 12 88 61.

Cursos en línia, semipresencials i a distància
El Consorci per a la Normalització Lingüística també posa a l’abast de totes les persones interessades els cursos en línia de www.parla.cat, que van des del nivell B1 a l’S3. Com a novetat, aquest quadrimestre l’alumnat de Reus i Cambrils de nivell I1 i S1 podrà inscriure’s a la modalitat semipresencial d’aquest entorn d’aprenentatge.

A més, el CPNL ofereix a més la possibilitat d’estudiar a distància. L’alumnat que s’hi matriculi disposarà d’un servei de tutoria, que l’orientarà durant el curs.

 

Comunicat de premsa

 

 

El CPNL obre a Reus un nou període d’inscripció per estudiar català

Les matriculacions per als 36 cursos que s’organitzen s’iniciaran el 13 de febrer, però a partir del dia 8 es pot inscriure l’antic alumnat

 

 

El dia 16 de febrer s’iniciarà la matriculació per al nou alumnat dels cursos de llengua catalana organitzats pel Centre de Normalització Lingüística, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) corresponents al segon quadrimestre del període 2011-2012 a Reus.

 

Els dies 13 i 14 de febrer, es dedicaran a les persones que han de cursar el nivell inicial o bàsic 1; els dies 15 i 17 de febrer, s’administraran les proves de col·locació per saber quin és el nivell a què pot accedir cadascú, i els dies 16 i 20 de febrer es faran la resta d’inscripcions. L’antic alumnat pot inscriure-s’hi els dies 8 i 9 de febrer.

 

El CNL ofereix a la capital del Baix Camp unes 900 places, distribuïdes en 36 cursos, per a aquelles persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells Bàsic i Elemental) i per a aquelles que ja el parlen però volen aprendre a escriure’l adequadament (nivells Intermedi (B) , de Suficiència (C) i superior (D). En la majoria de casos es fan classes dos dies a la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous) i cada sessió dura 1 h 45 minuts o bé 2 h.

 

L’horari d’inscripció és de 9 a 14h i de 17 a 19.30 h a la seu del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, situada al carrer de l’Àliga de Reus,1 (Mas Vilanova).

 

Les places són limitades i els cursos començaran l’última setmana de febrer o la primera de març.

 

La informació sobre nivells, horaris i preus es pot consultar a www.cpnl.cat/reus o a la cartellera del CNL. També es pot ampliar al tel. 977 12 88 61.

 

Cursos en línia, semipresencials i a distància

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística també posa a l’abast de totes les persones interessades els cursos en línia de www.parla.cat, que van des del nivell B1 a l’S3. Com a novetat, aquest quadrimestre l’alumnat de Reus i Cambrils de nivell I1 i S1 podrà inscriure’s a la modalitat semipresencial d’aquest entorn d’aprenentatge.

 

A més, el CPNL ofereix a més la possibilitat d’estudiar a distància. L’alumnat que s’hi matriculi disposarà d’un servei de tutoria, que l’orientarà durant el curs.

 

 

Reus, febrer de 2012

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.

 

Més informació: www.cpnl.cat/reus