El 5, del Camp a Perpinyà

L’Esquerra Independentista del Camp organitza per a la diada de la Catalunya del Nord d’enguany un autobus per anar-hi conjuntament des de Reus, Tarragona i Torredembarra. Són 20 euros pel viatge, més 5 de l’entrada del concert. Cal fer la reserva al número 689 28 69 93 abans del proper dia 4 de novembre.

La diada de la Catalunya del Nord commemora el Tractat del Pirineus, i al crit de “esborrem el Tractat del Pirineus” fa molts anys que pels carrers de Perpinyà catalans de totes dues bandes de l’Albera es manifesten per la unió dels Països Catalans que el 1659 van ser esquarterats per França i Espanya.

L’autobus sortirà a les 9 de Reus (Passeig Mata davant fàbrica), a les 9.30 de Tarragona (Plaça Imperial Tàrraco), i a les 10 de Torredembarra (Mañé i Flaquer). Tornarà quan hagi acabat el concert, cap a les 3.